Boka nu
från: 1190 SEK per natt

Hampton Inn & Suites Staten Island

Adress: 1120 South Ave, Staten Island, NY, 10314 USA

Hotellet Hampton Inn & Suites Staten Island ligger på Staten Island i New York och har två och en halv stjärna och mycket goda kundomdömen. Från hotellet är det nära till Staten Island Mall och St Patrick’s Church. Hotellet har en vanlig pool och en bubbelpool inomhus samt en täningsanläggning för dig som vill hålla formen under resan. I alla allmänna utrymmen på hotellet finns dessutom ett kostnadsfritt och trådlöst internet som du kan koppla upp dig till. För dig som reser i jobbet kan hotellet erbjuda buissness-service. 

Hotellet Hampton Inn & Suites Staten Island har ett eget cafe och en bar och de serverar sina gäster en kostnadsfri frukost varje morgon. Receptionen på hotellet erbjuder dig som gäst värdeförvaringsskåp och hjälp med banktjänster. I anslutning till hotellet finns också parkeringsplatser om ni reser med bil, om inte så erbjuds också transfer till och från flygplatsen tillgängligt på begäran, båda tjänsterna ingår för dig som bor på hotellet.

Hotellet har 107 stycken gästrum varav alla är luftkonditionerade och utrustade med det du kan förvänta dig, så som hårtork, strykjärn och strykbräda. I rummen finns även kylskåp och mikrovågsugn, så du kan tillaga enklare rätter och snacks.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan