Boka nu
från: 1743 SEK per natt

Crown Plaza Times Square Manhattan

Adress: 1605 Broadway At 49th St, New York, NY, 10019 USA

Crown Plaza Times Square Manhattan: En lyxig oas i händelsernas centrum

Crowne Plaza Times Square Manhattan erbjuder ett högklassigt boende i total lyx vid det pulserande torget som är supermetropolen New York Citys hjärta. Här finns det en fantastisk utsikt av ”The Big Apple” från varje rum, och matservering i världsklass på plats. Rummen är stora och det finns ett enormt fitnesscenter. Hotellet beskriver sig själva som en lyxig oas med en modemedveten och modern stil.

Läget vid Times Square placerar nära flera av Manhattans och New Yorks främsta sevärdheter och mest berömda platser. Det är bland annat gångavstånd till det underbara Central Park, och teaterdistriket Broadway precis runt hörnet. Standardutrustning på rummen, som alla är väl tilltagna i storlek, inkluderar bland annat storbilds-HDTV, trådlöst internet, manuellt styrd air condition och riktigt bekväma sängar. Därtill finns alternativ med det lilla extra, så som de olika sviterna.

Perfekta lokaler för stora och små möten

På hotellet finns flera olika restauranger och barer, samt givetvis möjlighet till att beställa mat till rummet. I Crowne Plaza finns också enorma ytor som gästerna kan använda på flexibla sätt, vilket gör det till ett perfekt högkvarter för ett lyckat möte eller större tillställning (till exempel bröllop) – oavsett om ni är tio personer eller fem hundra! Bland annat finns 25 rum av varierande storlek som kan användas på detta sätt.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan