Boka nu
från: 1462 SEK per natt

Andaz Wall Street

Adress: 75 Wall St, New York, NY, 10005 USA

Bo elegant i finanscentrets hjärta på Andaz Wall Street – a Hyatt hotel

Andaz Wall Street ingår i den välrenommerade hotellkoncernen Hyatt och ligger mitt på det berömda Wall Street – gatan som är synonym med världens främsta finansiella centrum. Härifrån är det nära till några av New Yorks främsta sevärdheter, så som New York-börsen, Ground Zero och flera av stans främsta museer. I anslutning till platsen korsar alla viktiga tåg varandra, och det är mindre än 10 minuters gångväg till nästan alla större tunnelbanelinjer, vilket gör det enkelt att spontant förflytta sig även över längre sträckor i staden när man känner för det.

Välj mellan flera fina boendeformer

Här är stilen på rummen personlig, bekväm och sofistikerad. Standardrummen har bland annat bekvämligheter så som storbildsteve, minibar, prisbelönt ljudsystem, bad i marmor, och höga fönster med fantastisk utsikt över nedre Manhattan. Här finns också flera sorters boende att välja mellan, bland annat en 96 kvadratmeter stor svit med egen matsal. Trådlöst internet är gratis på hotellet, som erbjuder assistans 24 timmar om dygnet i form av concierge.

Ät, träna och slappna av i hotellets faciliteter

Här ligger också bland annat ett eget spa och gym samt restaurangen Wall & Water, som serverar så väl frukost som lunch och middag och har en bred meny med något för alla. Från matplatserna har man utsikt över East River. I Hotellet ligger även en sofistikerad cocktailbar, Bar Seven Five, som även har uteservering under sommaren och på hotellets utegård finns en annan trevlig bar, Brews and Bites.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan