Boka nu
från: 1652 SEK per natt

Affinia Dumont

Adress: 150 E 34th St, New York, NY, 10016 USA

Affinia Dumont har något för alla

Affinia Dumont är ett lyxhotell i östra Midtown på Manhattan som har något för alla. Hit kommer affärsresenärer och trivs med stora arbetsytor och med det utmärkta läget, medan fritidsresenärer och familjer uppskattar extra att kunna koppla av i sviterna, som har extra plats för barnen. Boende finns i flera former, för olika tycken och behov här. Hotellet har även särskilda Skyline Suites, med fantastiskt utsikt över staden, bland annat historiska Chrysler Building och East River. Hotellet tar även med glädje emot långtidsgäster, och det finns rum som i mångt och mycket liknar lägenheter, så att man kan känna sig hemma snabbt och enkelt: bland annat har de fullutrustade kök med kylskåp, spis och mikrovågsugn. Med andra ord alla bekvämligheter i ett hem, kombinerat med fin utrustning och tjänster som erbjuds av ett lyxhotell.

Goda möjligheter att trivas och må bra

Affinia Dumont har en tydlig hälsoprofil över sitt hotell, och har bland annat ett dygnet runt-öppet fitnesscenter med högklassiga träningsredskap och fräscha lokaler. Dessutom erbjuder hotellet upplägg för yoga och promenader, så väl som spadagar. Spabehandling kan för övrigt även fås på hotellrummet om så föredras.

Hotellets egen restaurang och café Cinema Café erbjuder rumserviceservering och catering från sju på morgonen fram till midnatt varje dag, och har en bred meny där alla kan hitta något för dem, från stora burgare till mindre aptitretare. Hotellets läge placerar det vid kända platser som Empure State Building och Chrysler Building, och det är nära till det mesta so Manhattan har att erbjuda, med sin position i ett av stadens mest respekterade områden.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan