Boka nu
från: 1557 SEK per natt

70 Park Avenue Hotel

Adress: 70 Park Ave, New York, NY, 10016 USA

Hotell 70 Park Avenue Hotel är ett flerstjärnigt Kimpton Hotel med suveränt läge i New York för dig som vill hinna se och upptäcka som mycket som möjligt och samtidigt kunna luta dig tillbaka och njuta av ditt hotell. Hotellet är beläget i New Yorks hjärta och det är härifrån nära till allt du kan tänkas vilja se och göra. Till exempel ligger Grand Central Terminal och The Morgan Library and Museum i närheten, men du har också nära till världskända skyskrapor som Empire State Building och Chrysler Building. Även Times Square ligger inom promenadavstånd. 

Hotellet som renoverats och stod färdigt i mars år 2011, har en egen restaurang och bar att erbjuda dig som gäst. Här finns också ett höghastighetsinternet att kostnadsfritt tillgå. Som affärsresande finns här också tillgång till buisness center. På hotellet finns också tillgång till fitnessanläggning och parkering om du reser med bil. Hotellets personal är flerspråkig och kan hjälpa till med bokningar av biljetter och beställning av taxi, med mera.

Alla hotellets gästrum är utrustade med luftkonditionering och annan utrustning som TV och dvdspelare. Sängarna är bäddade med lyxiga sängkläder och på alla rum finns värdeskåp att tillgå. Det finns olika storlekar på rummen beroende på vilken typ av sällskap ni reser i och vilka behov ni har. Gemensamt för alla rum på hotellet är även att städning erbjuds varje dag.

Bilder från hotellet


Boka detta hotell

karta
karta
Förstora kartan