Stumptown Coffee Roasters

Ta ett av New Yorks trendigaste hotell, installera en modern cafélokal just intill hotellets lobby och placera en handfull hipsters bakom disken - och du har Stumpton Coffee Roasters. Mycket hippare än såhär blir det inte, och här trängs såväl trendeliten som vanliga dödliga i jakt på högklassigt kaffe, utsökt varm choklad och en pulserande atmosfär i hjärtat av Manhattan. 

Den aldrig sinande tillströmningen av besökare skvallrar om caféts kvalitet, men trots att kön ofta ringlar sig ut på gatan är väntetiden aldrig lång eller långtråkig. Baristorna är snabba och det finns definitivt alltid någonting att underhålla sig med under tiden. Spana på det brokiga klientelet, beundra den boho-chica inredningen eller passa på att utnyttja det trådlösa nätverket för att checka in och ladda upp en bild av detta myllrande hipsterparadis. Givetvis kan du även följa Stumpton Coffee Roasters på Instagram, trodde du något annat?

Hit kommer den som vill avnjuta en riktigt god dryck i en trendig atmosfär, och slå ihjäl några timmar med att titta på människor, läsa eller knappa på datorn. Wifi-anslutningen är gratis och när cafét är fullsatt (så gott som alltid) går det utmärkt att smita in med sin kopp i hotellets lobby och sjunka ned i någon av de bekväma sofforna. Stumpton Coffee Roaster är en upplevelse värd en omväg - när du vill lägga ett retrofilter över verkligheten.

Öppettider: mån-sön 06.00 - 20.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan