Lincoln Plaza Cinemas

Lincoln Plaza Cinemas

På Lincoln Plaza Cinemas kan man ta del av filmer med en mindre konventionell bredd än på vanliga biografer. Här väljer man noga ut sina filmer, bland både amerikanska och utländska filmer. Bland de biografer som inte visar det vanliga utbudet av filmer är denna lokal inte särskilt gammal. Här öppnade man 1981, vilket inte skapar särskilt spännande historiskt värde, men här kan man erbjuda annat. Biosnacks som diverse typ av mackor eller äpplemuffins erbjuder man tillsammans med genomtänk musikval i lobbyn. Här lämnar man ingenting åt slumpen. Det kan vara den del av den ihållande succén bakom Lincoln Plaza Cinemas, det hårda arbete som läggs på detaljer. 

Konkurrensen om besökare med smak för indiefilm är hård, men Lincoln Plaza Cinemas har lyckats hålla ångan uppe. Den som gör ett besök i New York och vill se en bra film här bör passa på att boka biljetter i tid. Det kan också vara en bra idé att komma i tid då platserna inte är numrerade. 

Lincoln Plaza Cinemas hittar man på 1886 Broadway, i området kring Lincoln Center. I detta område i New York finns gott om kulturliv som skapar en bra miljö för ett besök på bio. Det finns goda möjligheter att ta tunnelbanan hit, för att få en riktigt genuin känsla av New York. Är man mer osäker kring amerikansk kollektiv trafik finns det inga hinder för att hoppa in i en gul taxi och få vägbeskrivning enda in i lobbyn. 

Öppettider: Måndag till söndag 10:30 - 22:30

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan