Clearview Chelsea

Clearview Chelsea är en av biograferna som företaget Clearview Cinemas. Detta företag har flera olika biografer runt om i New York, New Jersey och Pennsylvania. Från början hette biografen RKO och öppnade sina dörrar 1963. Man erbjöd då en biograf med enbart en salong för besökarna. Biografen användes sedan som teaterscen i ca 10 år innan det åter blev en biograf. Detta var under 1980-talet och man hade stora förhoppningar på biografen. Den renoverades till ett bra skick och utökades. Efter dispyter mellan olika företag blev den slutgiltiga ägaren Clearview Cinemas. Utan detta uppköp är det inte säkert att den lilla biografen hade klarat sig. 

Utbudet på biografen är väldigt blandat, men främst handlar det om vanlig kommersiell amerikansk film. Det finns vanliga vuxenbiljetter att köpa men också specialbiljetter för barn och pensionärer. Specialbiljetter finns dock inte tillgängliga till alla filmer. Även om det finns gott om platser i salongen är det en rekommendation att köpa sina biljetter i förväg. Vissa visningar är mer populära än andra och valmöjligheterna försvinner snabbt ju närmre visningen man kommer. 

Vlearview Chelsea finns på 260 West 23rd Street, på 8th Avenue, mellan 7th och 8th Avenue. Detta är i området Chelsea, bara ett par kvarter från Hudson River. Här finns goda kommunikationer med tunnnelbanan, vilket gör det lätt att ta sig dit även för turister.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan