AMC Loews 34th Street

På AMC Loews 34th Street har den som uppskatta populär kulturella filmer hittat rätt. Här visas alla de största och mest aktuella filmerna. Främst fokuserar man på amerikanska filmer, då de flesta storfilmer fortfarande görs i USA.

AMC Theatres är det företag som AMC Loews 34th Street tillhör. AMC Theatres har funnits sedan 1920 och är ett stort namn i biobranschen. Man har kommit långt med företaget sedan det startade och man ser till att hålla sig modern och uppdaterad, främst genom olika sociala medier. 

Detta företag har många olika biografer knutna till sig och har därför en rad högklassiga anläggningar att erbjuda. Biograferna ser olika ut och har oftast en viss variation i sitt utbud. Det finns också variation i hur många salonger de biograferna har. Även om AMC Loews 34th Street inte är AMC:s största biograf har den tillräckligt många salonger för att erbjuda många av de populäraste filmerna samtidigt. 

Tekniken på AMC Loews 34th Street är framstående. Här kan man bland annat erbjuda digital projektion och IMAX till sina besökare. Även standardiserad 3D erbjuds. De flesta filmer erbjuder någon form av 3D eller IMAX teknik, vilket gör att de flesta visningar kan erbjuda biobesökaren något extra. 

AMC Loews 34th Street hittar man mitt på Manhattan i området Chelsea. I närheten hittar man Pen Station och Bryant Park. Det är lätt att ta sig hit både kollektivt och med de gula taxibilarna.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan