Peter Pan Bakery

Detta sagolika bageri ligger I stadsdelen Brooklyn. Här säljer de Dountus i alla möjliga smakkombinationer mellan 09.00 och 20.00 på vardagar och 09.00 och 19.00 på söndagar, så det är i stort sett öppet hela dagarna. Några favoriter är "Vanilla Cream", "Coconut Crem" och den klassiska "Cake", alla fyllda med läckra krämiga fyllningar och toppade med socker. 

Kunderna är som förtrollade och kommer ofta och gärna tillbaka. 

Områdets invånare är i stort sett stamgäster. Många säger att det inte riktigt går att jämföra deras Dounuts med något annat Dounut-bageri, för när du väl har varit här en gång inser du att det inte finns någon anledning att gå någon annan stans över huvud taget - även de har blivit utnämnda, inte minst av kunderna, till att ha de bästa av sin specialitet i New York. Så ska du testa Dounuts är det enligt Brooklyn invånarna hit du borde ta med dig familjen! De serverar dock inte bara Dounuts doppade i älvstoff utan även kaffe och andra amerikanska läckerbitar. 

En rykande kopp kaffe kan vara anledning nog att gå hit en eftermiddag, men var aktsam, det är svårt att stå emot alla färgglada och sockerprydda godbitar i glasdisken. 

Öppettider: mån-lör 09.00 - 20.00, sön 09.00 - 19.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan